Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Friday, 2 April 2010

Breakfast Anjuran MSA

Share
Pagi tadi aku n family join breakfast gathering kat Bundoora Park anjuran Malaysian Student & Associate... Ala-ala potluck lah... Sesiapa yang datang tu, bawak la sorang sikit juadah utk breakfast tu... Macam2 ada... kat situ gak the AJK MSA planning nk buat surprise besday party kat dua org #(besday boy)#, blh ke guna perkataan tu?... yang harijadi mereka ni jatuh pada 2 April 2010. So aku dgn rela hati meng'offer' kan diri utk buat kan besday cake utk diorg. Bukan ape aku tgh semangat nak decorate cake "heppy besday to you"..hehehe...Semalamnye aku tido jam 4.00 pagi sbb leka dgn menghias kek tu.. So inilah hasilnye.....jeng, jeng, jeeenggg....


The Besday Boys....(masih layakkah digelar besday boy??)

Masa gathering ni aku sekeluarga sepakat nak pakai sedondon, disamping mengambil berkat sempena hari Jumaat.... (Saja je suka2 sbb dah lama tunggu peluang nak pakai baju ni)....Sebenarnya yang lain semuanya pakai baju ringkas dan simple je... tak pe lah kan..asalkan kami sekeluarga rasa bahagia dan gembira..


Lepas makan-makan, ada sedikit tele-match utk anak2, ibu2 dan bapa2..... Yang penting, majlis ni diadakan utk mengeratkan silaturrahim di antara pelajar2 di bumi Melbourne ni...


2 comments:

*juliet le sweetheart said...

cantik kek kak jumee buat.... rasanya pun sedap! :)

JUMEE ZAILA AHMAD said...

mekasih Julie........kak jumee baru je belajar belajar nak decorate kek.....

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog