Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Friday, 9 April 2010

Cake for 'Study Circle' Muslimah....

Share
Program Study circle ni merupakan program utk kaum wanita yg berada di sekitar bandoora, yang terdiri drp bacaan yassin, sedikit perbincangan ilmiah, solat berjemaah dan yg paling aku suka ape lagi, sesi makan2.. So semua yg hadir kena lah bawa sedikit juadah yang jugak dikenali sbg 'potluck' dlm bahasa omputehnya... Hari ni giliran rumah Faridah dan kebetulan pulak hari ni juga adalah hari jadinya..So, aku ape lagi, nak 'improve'kan skill membuat dekorasi kek... Aku ambik keputusan utk buatkan besday kek utk dia.... Cubaan kali ke 2...Inilah hasilnya.....Bila tengok balik nampak cantik jugak kaler pink n light blue ni...nampak sweet je...macam org yg buat kek tu....Anyway, Happy Birthday to you Faridah...Semoga panjang umur, murah rezeki dan diberi kebahagiaan dunia akhirat...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog