Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Thursday, 1 April 2010

Day 1 as a BLOGGER

Share
Alhamdulillah, akhirnye aku berjaya ada blog sendiri. Setelah sekian lama dok baca n admire pada blog orang je. 01 April 2010 mula nak menjinakkan diri dalam penulisan blog. Teramatla HAPPY 'nya'. Anyway, semuanya tak akan dapat di realisasikan tanpa bantuan dan usaha keras TOK GURU aku. Sapa lagi kalau bukan cik juliet le sweetheart @ PN JULIE MANGSOR. Special thanx to JULIE n Neezam sebab sudi membantu kak jumee. Semoga jasa baik kalian berdua akan di balas dengan kebaikan jua dari ALLAH, insyaallah.....Maybe buat sementara waktu, penulisan blog ni mirip kepada blog Julie. Biasa lah kan, anak murid akan jadikan gurunya sebagai panduan kerana belum mampu untuk berdiri sendiri.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog