Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Tuesday, 27 April 2010

Jalan2 @ Dockland_Melbourne

Share
Sabtu kali ni kami pegi jenjalan kat Dockland... Dah lama dok dengar org sebut pasal dockland ni...teringin beno nk pegi ke situ... Bukan apa asyik dok dengar orang bercerita pasal jean Levi's kat situ murah dari tempat2 lain...So, hari ni rombongan cik kiah pergi serbu butik Levi's tu..We all ke sana naik train,...senang tak payah fikir tempat nak parking kete, jimat duit minyak dan cepat sampai lah kot... Hari ni Faridah dilantik sbg pemandu pelancong...

~tgh tunggu train~
Sampai dekat Dockland, kitorg jln ala kadar je...sebab hati asyik pd butik Levi's je.. Sempat window shopping kat Garrard.. Sempat gak aku capai satu jam tangan brand Pierre Cardin. Saja nak tambah koleksi jam tangan sebelum blk mesia...hehehe.. ~dah tak sabar nak serbu butik Levi's~

Lepas tu terus serbu butik Levi's.. apa lg dekat 1 jam masa habis kat situ... Memang murah sbb kalau beli 5 helai dapat diskaun 50%. Apa lagi borong sorang satu, manakala suami aku capai dua..ye lah kan... dia yg bayar..


~sempat posing lagi~

~pilih jgn tak pilih~

Add ImageAdd Image
Add Image~masing2 puas hati~

Keluar je dari butik Levi's, kami dah tak round lg tmpt lain sbb duit dh byk simpan kat situ.. Macam tau2 je, perut pun baru rasa lapar nk mkn. Singgah makan kat Restoran Nelayan..Lepas tu pusing2 city dan singgah kat kedai Laguna. Sebelum ni, aku pun tak tau Laguna tu kat mana letaknya.. Dengar org ckp je. Banyak jual barang2 Asean, amat sesuailah dengan tekak org mesia. Tapi aku tak beli pun, bukan ape semua brg2 tu blh aku dapatkan kat Lalor je.

Walaupun penat, tapi memasing balik dgn puas hati sebab dapat jean Levi's sorang satu.

~model jeans Levi's~


3 comments:

Emy Omar said...

Kak Jumee..syok la ye boleh borong jeans dengan discount 50% lagi tu..eh..cantik la kak jumee deco cake kat bawah tu..makin expert sekarang ye

JUMEE ZAILA AHMAD said...

thx emy..kak jumee baru je berjinak2 nak buat blog... dh buat lama..malu nk post sbb blog belum proper sgt... still belajar... kek? emmm tgh nk improvekan skill....

neezam said...

levi's sorang satu, cukup keee? ;p

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog