Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Saturday, 17 April 2010

Netball_Intervarsity Games

Share
Hari ni ada perlawanan netball antara universiti sekitar Melbourne... Perlawanan ni diadakan di RMIT Bundoora yang ambik masa 6-10 minit je dr rmh aku.. Aku malas nk masuk game ni sbb, takut menderita lepas permainan tu nanti.. Sure sakit badan sana sini.. Lagipun dh hampir 20 thn tak tunjukkan skill.. kalau ada pun bila time melatih pasukan netball sekolah.. itupun aku hanya tunjukkan teknik dan skill je..Pastu lompat sikit2..So, niat hati nak hantar mira je wakil untuk buat tambah pemain...Bila sampai kat sini pemain tak cukup pun 10 orang so aku pun offer kan diri gak...Bila start dlm game aku ligat semacam la..Terlupa lak yg zaman remaja dh aku tinggal lebih 20 thn dulu..Bila dh bertanding dgn student under grad yang umur diorg awal 20-an, terasa diri aku pun muda mcm umur 20 thn gak...
Start game kedua dan seterusnya aku ambik part GS n GA. Posisi Gol Attack buat aku rasa macam nak putus nyawa oooooo..... Bila masuk posisi Gol Shooter rasa ok sikit lah sbb tak payah lah nak ligat sakan... Tapi yang aku tak sangka...hehehe mula lah nk puji diri sendiri... Skill 20 thn dulu masih blh digunapakai... Aku rasa ok gak lah..5 games bertanding 3 kalah, 1 seri dan 1 menang... Walaupun begitu team we all amat merasa bangga sbb still blh seiring dgn anak2 remaja yg umur mereka awal 20-an tu... Kira ala2 mama vouge gitu.... Apa taknya, mostly pemain team we all terdiri dari kaum ibu je... Diorg tu ialah..aku, nazura, kak Gee, Asra, n Shimah..Yang selebihnya ialah baya, faliq, azah, linda n amy....Yang penting dalam game hari ni aku penyumbang gol terbanyak...(eeee bangganya!!!!)....

~tengah beraksi~


~jaringan yg bergaya~

~mcm puas hati je lepas jaringkan gol...hehee~

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog