Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Saturday, 29 May 2010

Hanish's birthday

Share
Hari ni kami menghadiri majlis Hari Jadi Nur Hanish Farhana yang ke 5 tahun... Puteri kesayangan Faridah dan Hairul @ Norrisbank.. Pagi lagi aku dh bangun utk siapkan kek untuk dia... Requested by her mother. Besday girl nak aku buatkan kek princess Cinderella kaler Blue... Budak tembam ni... tahu je dia nak pilih tema utk hari jadi dia... Siap pesan lagi... tema blue n white..

Selepas selesai men'decorate' kek besday, aku buat cheese cake sebagai buah tangan utk dibawa ke majlis tu... Idea nk buat cheese cake ni pun dtg betul2 minit yang terakhir bak kata org putih last minit...hehehe... nasib baik jadi... ~kek biru putih~

~gambar sekitar majlis akan menyusul selepas ini~
~harap maklum~
~my Cheese cake~
Ramai jugak jemputan tuan rumah... memang nampak meriah sgt.. Yang penting makanan yang disediakan pun sedap2 belaka... Itu yang aku suka.. heeee


Terima kasih diucapkan kepada tuan rumah di atas jemputan tu.

To the sweet little princess,....
HAPPY BIRTHDAY TO YOU.... Semoga Membesar Menjadi Anak Yang Baik Dan Berjaya Di dunia Mahupun Di akhirat.... AMINNN!!!!



0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog