Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Thursday, 15 July 2010

Karipap pusing aku lagi......

Share
Hari ni, sekali lagi aku cuba utk buat karipap pusing... Selepas belajar dengan Julie hari tu.. aku rasa cam tak puas hati sebab karipap yang aku buat tu tak berapa nak pusing. Tapi yang penting aku kena ucap terima kasih banyak2 kat Julie sebab ajar cara nak buat karipap ni...

Selepas buat beberapa research, hehehe cam org buat PHD gak kan? Akhirnya aku berjaya membuat karipap pusing dgn jayanya.. Dan aku boleh berbangga dengan hasil kali ni. So, jom kita tengok gambar2 yang aku ambik kat bawah ni... Camana? ok tak karipap pusing aku ni???
~boleh berbangga dgn rupanya...heehe~


~kulitnya yang sangat rangup~

~Emmm yang pasti, rasanya juga sangat sedap~

Sorry sebab aku promote untuk diri sendiri..hehehe...




: Nanti aku post kan resepi dan cara-cara nak buat karipap pusing ni ek... Betul cakap Julie, susah nak terangkan.. nanti kena ambik gambar step by step.. baru blh faham... sabar ye semua...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog