Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Saturday, 21 August 2010

Birthday suami aku.....

Share
~Pulut kuning untuk suami tersayang~

Jumaat (20/08/10) besday suami aku... aku dpt idea nak buat pulut kuning utk surprise kan dia. Kebetulan kitorg berbuka kat Uni, then bolehlah bawak sekali untuk berbuka bersama pelajar muslim lain yang terdiri dari berbagai bangsa. Dapat lah diorg merasa makanan special orang Mesia...hehehhe... (sebenarnya ni peberet aku). Aku buat 2 biji pulut kuning ni.

Aku dan anak-anak plan nak bawak pulut kuning ni kat pejabat suami aku n nyanyi lagu "Happy Birthday To You"... So kami pun pergi le terjah ke bilik kerja suami aku dannnn.... 'Seperaissseee'... Kitorang 3 beranak pun nyanyi le lagu tema tu... terjerit2 la kitorang kat situ.. sib baik xde org kat ofis tu..heehe... cepat2 ambik gambar n terus bergegas ke surau untuk berbuka puasa....

~Surprise!!!!~
~senyummmm~
~yg 2 org tu lak lbh2~
~aku pun nk interframe gak..hehehe~

Kat bawah ni sekitar majlis berbuka kat surau La Trobe University... Sempat gak posing okay!...




Hari sabtu (21/08/10) tak yah penat2 nak masak sebab dapat jemputan dari Rizal n Nazura... Ajak berbuka kat rumah dia.. emmmm best..best..best....

1 comments:

*juliet le sweetheart said...

happy birthday abang ashraf...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog