Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Tuesday, 2 November 2010

~GLAMNITE 2010~

Share
Pada hari Sabtu yang lepas (30/10/10) telah pun diadakan satu majlis makan malam di mana ianya adalah untuk meraikan pelajar-pelajar Malaysia yang telah pun tamat pengajian mereka menjelang hujung tahun ni. Kebanyakan daripada mereka adalah pelajar-pelajar dari La Trobe University. Majlis malam tu nampak hapenning sangat dengan tema "The Glamourous Night". Pada malam tu juga, anak-anak aku

(Aamira & Irfan) diberi kepercayaan untuk mempengerusikan majlis. Alhamdulillah..mereka berdua berjaya mengendalikan majlis dgn jayanya. T.A.H.N.I.A.H buat Aamira dan Irfan! Teruskan usaha... Semoga sifat berani tu dapat diteruskan bila berada di bumi Malaysia kelak.


Pada malam tu jugak, anak-anak aku mendapat gelaran "best dress of the night"....

bagi kategori kanak-kanak (putera-puteri). Suka sangat lah diorang berdua sebab 2 hari 2 malam dok plan nak dressing macam tu. Siap mintak aku belikan mask untuk dipakai pada malam tu.. Emmmm ikut kan aja lah kan, selagi tidak melebihi batas. Alaah...bukan apa pun, sekadar untuk suka-suka je kan.... Bila lagi ye tak...


Satu lagi, acara wajib malam tu ialah cabutan nombor bertuah. Best..best... sebab malam tu buat julung kalinya aku menang cabutan nombor bertuah. Tempat pertama pulak tu... Hehehe..... Walaupun hadiahnya bukan berupa sebuah kereta tapi aku tetap bangga. Selalunya, memang susah nak lekat nombor aku ni. Kira ok lah kan. Kat bawah ni adalah antara aksi yang sempat di rakamkan.







~emcee of the night~


~comel~
~macho~
~putera puteri ku~


~best dress award~
(maharaja, maharani, putera, puteri~

~kami~
~penghibur pada malam tu~
~aksi milla n the gang~


~akhirnya aku dpt jugak!~

~antara yang hadir mlm tu`




0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog