Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Wednesday, 26 January 2011

Serafina's Birthday @ Myuna Farm

Share


Hari ni kami dijemput menghadiri besday party Serafina yang ke 5 tahun. Yang menariknya, majlis tu diadakan di Myuna Farm, Dandenong. Aku pun tak pernah tahu pun akan kewujudan Myuna Farm ni. Kira ok gak lah kan.. ala-ala mini zoo gitu. Kanak-kanak bawah umur mesti suka tempat ni.. Oleh kerana anak-anak aku ni dah dikira remaja, jadinya aku tak nampak pun diorang ni excited. Kiranye aku je yang nampak terlebih excited nya ..biasa lah kan.. Hehehe..

Disebabkan kami datang ke situ atas jemputan besday party, jadinya masuk farm tu kiranya free lah. Selepas majlis tu, semua tetamu boleh la pergi melawat kawasan sekitar farm tengok-tengok binatang kat situ. Memang best, kiranya 2 in 1. Terima kasih diucapkan pada Yasmin atas jemputan tu. Makanan yang disediakan juga sedaapppp yang disediakan oleh suaminya, chef A'arabi. Antara makanannya ialah nasi ayam, sausage, salad dan pasta . .


Align Centre
~mix oz-msia~

~wif kak uji & helen (fina's grandmom)
~kawan2 seangkatan~








0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog