Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Thursday, 12 May 2011

Skyhigh @ Dandenong

Share


Dah 2 tahun dok sini, tapi takde peluang nak pergi ke Skyhigh yang terletak di daerah Dandenong ni. Akhirnya, hari yang tak dirancang ni pun tiba juga bila kebetulan kami ke rumah Sam/Ena di Clayton. Dengan rela hati, diorg ni mempelawa kitorang pergi ke sana walaupun dah pergi, tapi sanggup jugak jadi pemandu pelancong tak bertauliah tu kan..hehehe... Sebenarnya, bila kita tak plan, tup2 sampai lah pulak kan..kalau plan bagai nak rak, tup2 tak jadi...emmm..layan je lah gambar ni untuk kenangan kitorang nanti bila dah berada di bumi Malaysia negara ku tercinta....(Tupun, kalau kitorang balik Mesia lah kan..hikhikhik...)

~nama pun giant chair, punyalah besar, sekampung pun boleh naik kusi ni~










0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog