Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Sunday, 23 January 2011

Summer Holiday @ Venus Bay pt 3

Share
Day 3
Hari ni, hari terakhir kami di Venus Bay. Pagi-pagi lagi kami dah bersiap untuk bergerak ke Wilson Promontory National Park. Sebelum keluar dari rumah ni, kami pose dulu kat sini sebagai kenang-kenangan....



~depan rumah penginapan~
Align Centre
~model of the day~
~mcm jalan kampung kt mesia je~
~jln nak g beach 5 min walk kt blkg tu~
~ruang tamu~
~dapur~
~beranda~
~grup photo sebelum bergerak ke Wilson Prom~

~babai Venus bay~
~dah lama berangan nak snap gambar 'hay' ni~

Gambar-gambar kami di Wilson Prom, akan dimasukkan ke dalam entry Summer Holiday @ Wilson Promontory


0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog