Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Friday, 7 January 2011

Trip to gold Coast day 5 2010

Share
5 Januari 2010~ Sea World, Gold Coast

Yeayyyy!!!!!!!! Hari yang dijanjikan telah pun tiba...Kami dah pun berada di bumi Gold Coast. Anak-anak aku, awal-awal lagi kami dah bersiap. Destinasi pertama kami pada hari ini ialah SEA WORLD. Best sangat. Semua tempat kami pergi. Sehari suntuk kami kat situ, memang penat tak terkata. tak ingat makan minum pun. Kebetulan pulak masa kami singgah kat kiosk Tosted TV, diorang tengah buat penggambaran untuk rancangan toasted TV tu.. Yang bestnya, krew penggambaran tu ajak kami sama2 menyertai penggambaran tu..Heheheh...kiranya, kitorang ni satu-satunya org Mesia yang masuk TV ostolia..hehhe..bangga kejap tau. Rancangan Toasted TV ni kiranya lebih kurang sama dengan "Kelab Disney Malaysia" ataupun "TV3 Kids".Lepas tu, kami ambik peluang lah bergambar dengan pengacaranya yang glamer tu..
~pose~
~show time, sesame street~

~Irfan menyelam tengok shark~
~Mana shark nya??~
~TOASTED TV~

~kebetulan pulak baju same kaler dgn pengacara tu...~


~Selepas pertunjukan dolphin~
~macam2 rides yang kami naik~~sebelum balik, mesti bergambar kat sini~

Memang enjoy sesangat bila berada kat Sea World ni. Anak-anak aku memang terlebih-lebih hepi lagi. Pada hari esoknya, kami pergi ke MOViE WORLD.



0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog