Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Monday, 11 April 2011

Happy 15th Birthday to Aamira Haifaa!!!!!

Share
Boleh tak, kalau aku cakap, sebenarnya aku dah terlupa nak masukkan entry ni... Pada tarikh 11.04.11 adalah hari jadi satu-satunya anak dara aku yang ke 15 tahun.. Hmmm sekejap je...dah besar panjang anak aku ni kan... sebelum tu, korang mesti pelik kan, sbbnya aku post entry ni 2 kali. baru-baru ni aku dah post dah pun tapi aku pun taktau ape terjadi pada blogger.com ni, tetiba aku selak2 balik, post entry tu dh hilang...Aikkk!!! Magic betul..dah macam ilmu ghaib lah pulak.. Ni yang aku tongah poning ni..ntah2 byk lagi entry aku yg hilang... (harap2nya x hilang lah kan)...

Seperti thn lepas jugak lah kan..Bila mamanya dah pandai men'deco' kek ni (lepaslah setakat nak deco kek anak beranak walaupun belum mencapai standard).. Besday girl suka-suka hati dia je nak request kek bentuk macamana kan..Siap paksa aku tulis happy besday dalam tulisan Korea pulak tu... mentang-mentanglah tengah hangat citer Korea..aku pun terlibat sama kena tulis Korea...So, sebelum mulakan deco. aku kena berlatih tulis dalam tulisan korea tu...nak tercabut jugak lah tgn aku ni..mengigil-gigil nko...tulis jawi lagi sonang rasanye....
Sebenarnya, majlis ni tak jemput ramai pun. Memang plan nk jemput kawan sebaya dia je.. Kiranya jemput kawan baik besday girl je lah kan... Oleh kerana tak ramai kawan sebaya besday girl kat bumi Bundoora ni, jadinya tak ramai jugaklah tetamu yg dijemput. Sekadar menjemput untuk minum petang sambil-sambil makan kek.. Takdelah ckp majlis hari jadi pun... Dalam pada tu, aku sediakan jugak bihun soto sebagai sampingan (x sempat nk snap gambar bihun sup)... Buat kek ni pun sekadar suka2 je. Takde juga acara tiup-tiup lilin. Cuma buat kek ni sekadar syarat je lah.. Lagipun bukannya budak-budak umur 5,6 thn yg nak meriah dgn besday party. Oleh kerana takde nyanyi hepi besday to you, jadi aku dedikasikan lagu kat bawah ni untuk besday girl aku ni. Didatangkan khas dari negeri Korea.. Hambik kau..nak sangat lagu Korea kan... Ce dengar, ce dengar...LAYANZZZ!!!!











Akhir kata SELAMAT MENYAMBUT HARI LAHIR YANG KE 15 TAHUN. Semoga sentiasa menjadi insan berguna dan cemerlang di dunia mahupun di akhirat...

2 comments:

nuwairani ismail said...

salam ziarah kak...cantiknye kek tu. tgk isi, mcm kek coklat. ni 1st time sy tgk kek yg ada tulisan korea..untungnya b'day girl tu ye sbb tauke kek sanggup praktis buat tulisan korea.

JUMEE ZAILA AHMAD said...

Terima kasih nuwairani... Sebenarnya, saje suka2 je buat kek tu... Lagipun blh lah improvekan skill deco kek ye tak..... Lagipun, kalau mamanya tak buat untuk anak, sape lagi kan...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog