Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Sunday, 22 May 2011

~HAPPY 13th BIRTHDAY IRFAN !!!~

Share
~1 am 13~

18 Mei baru-baru ni adalah hari jadi anak bujang aku yg ke 13. Takde buat majlis pun, maklumlah..dah besar2 ni kan.. lagipun budak lelaki, bukannya heran sgt dgn party2 ni kan... Jemput kenkwn??? memang dia dah cakp awal2, xnak jemput kwn sbb nanti susah nk entertain kenkwn mat salleh ni.. Maklumlah..kalau kawan dia datang, nak kena layan lah kan..so dia malas nak commit dgn benda2 tu.. Ok lah...menghormati permintaan besday boy. Bukan ape, kang dia ckp aku double standard lak kan... Kalau dia sendiri yg xnak..fine!!! setle masalah....

Tapi, perasaan seorang ibu kan..tetap jugak nak buatkan kek untuk dia walaupun xde majlis. Kebetulan semalamnya, mak mertua n bapa mertua aku baru sampai. Jadi kiranya majlis meraikan kedatangan mereka berdua di bumi Melben ni. Lagi satu kebetulannya, 21 Mei adalah Anniversary aku yg ke 16....Hehehe.... Yang ni anak aku x suka, sbb selalu kongsi majlis dgn dia...Kiranya 2 in 1 lah.... Alaahhh... bukan apapun, saje je suka2.... Kiranya, majlis makan2 di kalangan keluarga dan kawan terdekat je. Aku buatkan jugak sebiji kek, walaupun dlm keadaan kelam kabut dan tak plan..jadinya kek dia pun buat tergesa2 dan aku rase memang tak berapa cantik di mata aku.... Yelah kan..bab2 men'deco' kek ni perlukan ketenangan, takleh buat kelam kabut...nanti hasilnya pun nampak cam kelam kabut... Pepagi lagi aku dah start kayuh kaki tangan..singsing lengan (walaupun cuaca dh mula sejuk).... bakar kek, tggu sejuk dan deco lbh kurang.. buat nasi ayam dan sedikit pulut kuning. Kalau si kakaknya nk kan tulisan di atas kek tu dgn tulisan "Korea", si adik ni pulak nakkan aku tulis dgn tulisan/bahasa France...Mak aiiii!!!! tak kalah tuuu!!!!.... Belasah je lah kan..janji diorg suka....

Jemput jugak 2,3 kawan rapat dan beberapa kenalan lama yg baru first time nak datang rumah aku... Terima kasih semua kerana memeriahkan majlis.... Tanpa kalian, majlis ringkas ini tidak akan memberi erti...

~Joyeux Anniversaire a irfan!~
~deco kek yg tak hensem..huhuhu~

~moga persaudaraan kalian sentiasa utuh~

~with grandpa~

~hepi besday irfan~

Align Centre
~ni utk mama/abah~
~Happy anniversary to us~

~we are family~

~thax yas, for coming~

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog