Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Monday, 6 June 2011

Happy Birthday Hanish!!!!

Share
Hari Ahad semalam, aku menghadiri majlis hari jadi satu-satunya puteri faridah/hairul.. Sekali lagi aku diberi kepercayaan untuk men'deco' Birthday cake for Hanish. terima kasih Faridah!!!!... seronok rasanya kalau dapat menghias kek ni. sekurang-kurangnya, dapatlah aku meng'improve'kan skill... tapi, bila buat kek untuk org lah yg buat aku kecut perut..takut tetiba x menjadi...Maluuu beb!!! Kalau last minit x jadi.. apa aku nak gantikan kek yg rosak kan... Sebab tu, bila nak menghias kek ni perlukan ketenangan, kepala takleh kelam kabut... Alhamdulillah, berhasil jugak...Sayangnya, aku x dapat datang awal atas beberapa urusan yg tak boleh dielakkan... Last minit, macam-macam hal pulak yg datang. Sib baik aku dah hantar kek tu awal2 lagi..Kalau tak, sah2 diorg tertunggu-tunggu dan aku lak yang jadi kelam kabut nanti. Tapi tak kisah lah kan, datang awal ke, datang cepat ke, datang lambat ke, datang lambat ke..janji datang....

~Happy birthday Hanish!!!~
~budak pipi tembam mcm aunty jumee...he3~
~hepi fmly~
~aku pun nak pose jugak~
~sebahagian tetamu yg balik lambat~

Happy birthday aunty ucapkan untuk hanish.. Semoga membesar menjadi anak yg berjasa untuk agama, bangsa dan agama...


0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog