Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Friday, 8 July 2011

Snow @ Mt. Baw Baw 2009

Share
Yang ni pulak adalah kali kedua kami pergi snow pada tahun 2009, lbh kurang 2,3 hari sebelum menyambut bulan ramadhan. Kami pergi bersama Rizal dan Nazura dengan menyewa kereta. Yang seronoknya, pergi kali kedua ni ialah, kami dapat merasa snow falls. Emmm best, best, terasa cam dok obersi. Tapi, suasana salji di sini tak semeriah di Mt Buller. Kebetulan, hari yang kami pergi tu, tak banyak salji yang turun dan pulak tu, hari sekolah...Pengunjung pun tak ramai ..ada lah dalam 2,3 kerat je termasuk kitorg..So blh bilang dgn jari je..hehehe.. Takpelah..yang penting...enjoy jugak lah walaupun tak sehebat ketika berada di Mt Buller.. Jom layan gambar2 yang tak seberapa ni ye. Di sebabkan hujan salji dan angin yang kuat, kami tak dapat nak snap byk...soojuukkkkk!!!!.














0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog