Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Friday, 8 July 2011

Snow @ Mt. Baw Baw 2010

Share
Sekarang ni tengah demam orang pergi bermain salji di kawasan pergunungan di sekitar Victoria. maklumlah, dah pertengahan winter.. Ingat nak bawak diorang pergi main snow jugak, yelah kan kesian pulak kat anak2, tak bawak pergi mana2 sempena cuti sekolah ni. Padahal diorg ni tak heran pun, asalkan dpt komputer sorang satu, tak pikir nk pegi mana2 dah pun. Bila tanya diorang, ada pulak sorang nak pegi dan sorang lagi xnak pegi... Kena pulak main oooo zoommmm!!! So, untuk setakat ni, takde plan utk ke mana-mana tmp yg ber'snow'. Sebenarnya, aku yang ketar kepala lutut nak pegi snow... hehhee...sempena ambik mood kenkawan yg pergi ke kawasan pergunungan pada tahun ni, aku post je entry ni walaupun yang tahun lepas punya okay... Ini adalah kali kedua kami ke Mt. Baw Baw. Sebelum ni aku dah post entry ke Mt baw baw tahun 2009.

Kali ke-2 pergi ke sini, salji tak banyak sangat, kebanyakannya dah defrost disebabkan hujan lebat dan angin kencang. Sib baik sempat jugak merakamkan aksi-aksi kami sebelum angin kencang dan hujan lebat.



















~snow pun tak byk sgt~
~sempat jugak bermain tobogan~


0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog