Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Monday, 12 September 2011

Autumn 2011-Part 1

Share
~kat round about between Childs Rd & Dalton Rd~
Assalamualaikum...
Kali ni aku nak masukkan entry gambar-gambar ketika musim luruh yang lalu. Ntah kenapa, time autumn tu, aku tak sempat nk masukkan gambar-gambarnya. Agaknya dah banyak sangat gambar yang aku ambik taktau mana satu yang nak di post dulu. Bila tiba musim luruh ni, biasanya kita semua akan fokuskan akan kecantikan dedaun yang berwarna-warni yang tunggu masa untuk gugur. Bagi negara 4 musim ni, memang unik jugak bila tengok daun2 yang hampir gugur tu bertukar warna. Amat mengagumkan. Begitulah ciptaan Tuhan kan... Gambar-gambar yang aku masukkan kat entry kali ni adalah gambar-gambar yang aku ambik berhampiran dengan rumah aku di Melbourne ni. Lebih spesifik lagi kawasan rumah aku ni bernama Lalor (dah macam lalor kat terengganu lah pulak...heheh)... Lalor ni terletak di tengah-tengah di antara Thomastown, Epping dan Mill Park. Ketika autumn ni, kita akan lihat di sepanjang jalan, pokok-pokok yang mempunyai daun pelbagai warna. Memang nampak cantik dan nampak macam dok kat obersi gitu.
~btg pokok blkg rmh aku~
~daun pokok yg kat atas tu~
~kat depan rmh aku,model baru blk sekolah~
~peace!!!~
~senyumm~
~kat Dalton Rd, semasa ambik anak dr sek~
~Dalton Road~
~Dalton Rd~

~pokok kiri kanan jln besar yg berwarna-warni~

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog