Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Saturday, 3 September 2011

Majlis Hari Raya Desabundoora 2011

Share


~sedondon~
Assalamualaikum...... Pada hari sabtu (3.9.2011) telah pun diadakan majlis perjumpaan hari raya bagi semua ahli Desabundoora di international hall college, LTU yang dianjurkan oleh MSA LTU. Seronok bila tengok semua berpakaian berkaler-kaler. Kami sekeluarga pun tidak ketinggalan turut serta jugak kan... walaupun kami tiba dah agak lewat, tapi seronok dapat bersama kawan-kawan memeriahkan majlis pada hari tu. Selesai sessi grup fotografi, kami terpaksa bergegas balik ke rumah kerana ada tugas yang menanti. Lagipun, malam ni pun ada satu lagi event yang harus kami hadiri.
Apapun jom kita layan lirik lagu ni. Suka rentak lagunya jugak..best dan bersahaja...


Lirik Lagu Hari Yang Ku Nanti -Adira,Hazama,Dina

[Adira]
Hari yang ku nanti telah menjelang kini
Kenangan indah yang dulu pasti menjelma lagi
Terpancarlah cahaya Aidilfitri yang ku nanti
Bersama semua gembira hilangkanlah duka

[Hazama]
Hari yang ku nanti telah menjelang kini
Bermaaf maafan kekalkanlah Silaturrahim
Buat ayah dan bonda ampunkanlah tiap dosa
Buat teman hiburkanlah hati semua

[Adira]
Jauh dan dekat semua pulang ke desa
Saling kunjung mengunjungi
Berpakaian serba baru
Sungguh bergaya

[Adira & Hazama]
Tapi jangan dilupakan
Mereka yang kekurangan
Semoga hari raya kan bermakna

[Dina]
Hari yang ku nanti telah menjelang kini
Tua dan muda miskin dan kaya tiada bezanya
Sebulan berpuasa syawalpun telah menjelma
Ucapkanlah kesyukuran pada yang Esa

http://youtu.be/CQFxZwia-vE


Antara aksi2 yang sempat dirakamkan...







0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog