Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Friday, 13 January 2012

Cempedak Goreng

Share
Assalamualaikum.... Ada lagi ke yang belum tido? Eh..nampaknye aku je yang dok ketik ketik ketik kat depan keyboard ni lagi.. Orang lain dah zzzzzzz kot...... Badan ni pun sebenarnya dah rase letih sangat dah...mata pun layu je....Seminggu ni memang rasa penat betul.. Maklumlah..baru mula kerja kan... Nak setting balik dan nak sesuaikan diri dgn budaya kerja yang telah hampir 3 thn berehat... Penat..penat..penattt!!!!!!!!! Itu je yg blh aku katakan buat masa skrg ni.. Harapnya dalam seminggu dua ni aku dapat biasakan diri dengan rutin baru ni. Dalam pada tu, tetiba rasa cam nak makan cempedak goreng la pulak. Dalam pada penat pun, selera tak pernah pulak kurang..adoiyaiii....Itu yang tak lengah lagi beli cempedak kat pekan masjid tanah... Emmm..memang tak menghampakalah..memang sedappp...... Jom layannzzz gambar2 kat bawah ni... Ok lah..sebagai penutup untuk hari ni.. Semoga aku dapat update blog ni lagi selepas ni... Selamat malam buat semua!!!








3 comments:

Fitra2009 said...

You has a great article. I'm very interesting to stopping here and leaves you a comment. Good work.

Lets keep writing and share to us and other.

Nb: Dont forget to leave your comment back for us.

JUMEE ZAILA AHMAD said...

TERIMA KASIH COZ SUDI SINGGAH BLOG NI...SGT2 HARGAINYA...

I'm Cida- This Is My Photo Blog said...

walalalal..cempedak goreng...rasa mau pi cari cempedak sebijik gak la...
thanx singgah blog akak..sama2 kita membanteras jenayah cyber ye.. :-)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog