Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Sunday, 1 January 2012

Selamat Tahun Baru 2012

Share

Assalamualaikum...
Sedar tak sedar tahun baru datang lagi. Seakan tak sedar je Tahun 2012 menjelma. Baru je nak serasi dengan tahun 2011, menjelma pulak tahun 2012. Haii..cepatnya masa berlalu kan. Tahun 2011 dah tinggalkan kita..sob..sob..sob... rase sedih dan sayu la pulak..hehehe..Dah tertunai ke azam tahun lalu? Ntahlah..azam memang bermacam2 azam... Sekarang ni dah kena buat azam baru la pulak kan...

Kita tinggalkan la kenangan manis dan pahit tahun 2011 dengan harapan tahun 2012 yang menjelma memberi seribu sinar kebahagiaan buat kita. Bagi diri aku pulak, banyak kenangan pahit manis yang aku tinggalkan di tahun 2011, terutama kenangan2 ketika berada di bumi Melbourne. Sesungguhnya aku amat bersyukur kerana diberi kesempatan untuk menjadi penghuni bumi Melbourne selama 2 tahun 8 bulan. Alhmadulillah, kesempatan yang tak mungkin dilupakan...yang meninggalkan kesan mendalam buat aku dan keluarga...sesungguhnya, JAUH PERJALANAN, LUAS PEMANDANGAN DAN BERTAMBAH PENGALAMAN"... Semoga segalanya dapat dikongsi bersama teman2 di bumi Malaysia.

Setiap orang mengharapkan hari-hari yang dilalui secerah mentari dan diwarnai dengan kehidupan yang ceria, seindah warna-warna pelangi. Begitu juga dengan diri aku. Semoga Tahun 2012 memberi sinar kebahagiaan yang berpanjangan, kesejahteraan hidup di dunia dan di akhirat, kesihatan yang baik buat aku sekeluarga dan hari-hari yang dilalui lebih baik dari yang sebelumnya..

Buat semua yang mengenali... aku ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2012!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog