Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Sunday, 6 June 2010

The Cutest Marissa!!! Happy 1st Birthday...

Share
Minggu ni ada birthday party lagi.... Yea!!! makan-makan... Kali ni kami dijemput oleh Asra & Wadi untuk menghadiri majlis hari jadi anaknya. Baby comel yang empunya nama Allana Marissa....Secomel namanya...1st Birthday Party!!!... Kalau minggu2 sebelum ni dgn tema hitam putih dan biru putih,..... Kali ni pulak temanya ialah PINK.... Ramai jugak jemputan yang hadir. Yang pastinya mereka ni terdiri drp kenkwn besday girl punya mummy n daddy.

Kalau kita hadiri majlis hari jadi, biasanya ada besday cake... tp kali ni ada sikit kelainan sbb ada besday cookies... Cantik gak sesekali buat perubahan.. Aku suka paternnya.. nampak simple but look nice. Blh ambik idea utk decorate kek aku lepas ni.... hehehe..Yang menariknya lagi, kanak2 yg dtg party hari tu dihiburkan oleh Mr Clown, yang dibawa khas oleh tuan rumah.. Nampak happening sangat....
~Birthday cookies~
~cha dgn mummy n daddy die~
~cha yg sporting~
~cute~
~abg faveret~
~us~
~siap ada mr clown lg~

Akhir sekali, special THANKS to the tuan rumah
(Asra n Wadi) kerana sudi menjemput kam
i...

2 comments:

Emy Omar said...

Kak Jumee..cantiknya cake..
nanti balik sini kita nak tempah lak ye..

JUMEE ZAILA AHMAD said...

kek yang ni bukan kak jumee lah emy.. tu sebenarnya cookies.. tuan rumah yg tempah kat kedai... tp blh la buat idea nanti bila kak jumee blk mesia kan...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog