Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Tuesday, 28 September 2010

~Memori beraya di Melben 2010~

Share

Mesti korang terkejut tetiba je gambar raya ni terkeluar kan. Bukan apa, masa aku belek2 gambar2 lama ni aku ternampak pulak gambar ni yang aku belum sempat upload masa raya tahun lepas. yelah kan...nanti bila dah ada di malaysia, gambar2 ni dah jadi memori bila kita tgk2 balik kan....Tup tup dah nak masuk raya balik dah pun.... Emmmm.... berapa byk open house yang aku buat ni kan?... sebenarnya ni bukan dikira open haus... kenkawan yang nak beraya kat rumah aku. So, aku plan satu hari untuk kumpul grup yang belum datang ke rumah aku lagi...Tarikh gambar ni di ambil 22 September 2010... jangan terkejut tau dengan kemunculan gambar2 raya ni.... Sekadar bagi peringatan pada sesape yang belum ganti pose, ahahahah...boleh tak statement camni?

~penyeri meja~
~menu hr ini.... ketupat, rendang, kuah kcg, bihun,
trifle, kek kukus, biskut topi n cup cake~
~bihun~
~saje je nk penuhkan N3 dgn gambar ni~
~first time buat trifle kt melben ni~
~rendang ayam aku~

Antara yang hadir
~fmly pak tam~
~wan~
~man in action~
~sha n effi~






0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog