Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Wednesday, 15 September 2010

Mini Open House kat rumah aku

Share
Seperti yang aku cakap hari tu.. aku takde buat open house yang rasmi kat rumah aku. Kalau sesiapa nak datang beraya, rumah aku sentiasa terbuka. Selepas open house hari pertama raya, ada gak yang datang hari raya ke 2.. Pada hari raya ketiga, kami pergi rumah terbuka Hamdan/Farizal lebih kurang jam 1.00 ptg. Ramai juga kenkawan yang tak sempat nak beraya di rumah aku yang nak datang pada hari yang sama... So, apa lagi, kelam kabut gak lah aku balik utk prepare apa yang patut untuk tetamu... Lagipun tak plan awal-awal, so kepala aku pun dok ligat nak pikir menu yg simple dan cepat. Dan..yang terfikir kat kepala hotak aku ialah menu nasi lemak special..heheheh (part yg special tu aku saje je tambah...) Dan kebetulan pulak, rendang daging aku masih ada, boleh lah dimakan bersama dengan nasi lemak aku tu kan...

Tapi kan, aku tak sempat nak snap gambar nasi lemak special aku tu sebab dah kelam kabut memasak lah katakan...

Kat bawah ni di antara tetamu yg sempat di'snap' gambar-gambar diorang.. Mohon maaf bagi sesape yg tak sempat nak snap gambar diorg..maklumlah.. dah sibuk2 tu kan......
~Rami & fmly~
~Dila, arin & baby oz~
~Gee & fmly & 2 org yg interframe~
~Marissa, mummy, daddy n makteh dier~
~shimah & fmly~
~Azni, Nani & their fmly~
~mizah & fmly, dan kitorg yg suka2 nak posing~
~ustaz azizie n fmly~
~mila, nora & fmly~
~yang ni grup yg dtg keesokan harinya~
~jai, dr.azim, yusli, azahari & fmly masing2~



0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog