Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Sunday, 19 September 2010

Open House Sana Sini......Part 2

Share
Sabtu & Ahad

Minggu ni aku dapat banyak undangan rumah terbuka. Seronokkknyaa!!!! Ini bermakna, dapur rumah aku ditutup utk sementara waktu... 2 hari ni misi kitorg adalah memenuhi undangan rumah terbuka itew. Misi hari pertama bermula seawal jam 11 pagi. Hari ni je kami pegi 5 buah rumah... Fuhhhhhh!!!! memang tak terdaya bila dilimpahi dengan syurga makanan yang tersangatlah banyaknya. Ini bermakna PROGRAM DIET ku terpaksa dihentikan utk seketika... Part ni yang aku tak sanggup.. Sebulan berpuasa pun tak kurus....Emmmm apatah lagi hari ni yang makan sampai tak ingat dunia... Tapi takpe, aku kena guna misi.. Raya setahun sekali... so sebulan ni kita raya sakannnnn okay.... Lepas tu baru kita fikirkan macamana nk diet. Ada je alasan aku kan... Alasan org yang taknak KURANGGG makan... Setinggi penghargaan kepada tuan rumah yang sudi menjemput kami dan tak lupa juga tuan rumah yang kami menjemput diri sendiri ke rumah korang...
Hari Ahad pulak kami memenuhi undangan 2 buah rumah terbuka.. Rumah pertama ni diorg buat share 3 family (Mohead & Nafisah, Yusli & Zulie dan Liza & Azahari)... hishhh rugilah sbb dpt mkn sekali je, kalau diorg buat asing asing kan best... Apapun memang best sebab menu diorg adalah sate, ketupat dengan kuah kacang, bihun sup dan kuih muih... Memang tersangat sedap.. Rumah kedua pulak adalah rumah Harita dan Anuar.. Menu laksa Johor, bihun goreng, dan kuih muih.. Tak terlarat nak makan lagi dah... Yang pasti we all balik dengan perut yang teramatlah kenyang... Sampai malam takyah makan..hehehe .
Kat bawah ni adalah aksi2 kitorang yg menghadiri rmh terbuka. Kalau sudi, blh tengok, kalau tak...terus je ke entry lain ok..

Open House hari Sabtu...


~rumah pertama... Zai & hubby~

~rumah ke 2...Azrah n family~

~Rumah ke 3... Kak Noriah n family & kenkwn dia~

~rumah ke 4... Ramon~

~Abg Ramon n isteri~

~lagi kat depan rmh abg ramon~

~Rumah ke 5...Zanita/Zafiri~

Open House Hari Ahad
~open hse Zulie/Yusli, Azhari/Liza, Mohead/Nafisah~

~Harita/Anuar~

~acara posing-posing cam biasa lah kan...~
~Kami dgn tuan rmh...~




0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog