Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Saturday, 8 January 2011

Trip to Gold Coast Day 4-2010

Share
4 Jan 2010

Perjalanan dah masuk hari keempat...Pagi2 lagi kami dah bersiap dan check out from the motel. Bayangan Gold Coast semakin menghampiri. Anak-anak aku dah tak sabar nak sampai di Gold Coast... Dalam perjalanan tu, kami sempat jugak singgah di Coff Harbour. Kalau di Goulburn terkenal dgn replika kambing biri-biri Big Merino, Coff Harbour pulak terkenal dengan BIG BANANA nya.


~T's Tennis Resort motel~

Big Banana
~besar tak pisang ni?~
~pintu gerbang Big Banana~
Driver take five, so aku ambik peluang snap gambar kat sini
Singgah di Macadamia Castle. Tak ingat dah nama tempat tu...Walaupun masuknya adalah percuma, tapi kami tak dapat masuk jugak sebab dah lewat petang.. Huhuhu..syedihnya....




Lepas sessi bergambar, kami teruskan lagi perjalanan. Kami tiba di Gold Coast jam 11 malam dah terus check-in bilik. Semuanya dah kepenatan, lebih-lebih lagi para driver sekelian... Aku pulak hanya termasuk dalam golongan penumpang aje ye..


0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog