Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Wednesday, 5 January 2011

Trip To Gold Coast Day 7-2010

Share
7 Januari 2010

Hari ni kami pergi ke taman tema air pulak..(Water theme park)... So, uniform hari ni ialah ala-ala baju mandi lah kan...hehehe.. Tempat ni... laaaagi lah buat aku rase seram sejuk .. Maklumlah, aku ni memang takut sangat lemas..Rase fobia je nak masuk dalam air.... Tapi tau je lah, anak2 aku ni paksa jugak aku ikut diorg, so ikut je lah kan...dan banyak jugak tempat yang aku skip... tggu kat bawah je...sambil snap aksi anak-anak.. Pada sebelah malamnya, kami menonton movie kat tepi kolam... Anak-anak kecil semua dok kat atas pelampung kat dlm kolam tu sambil tgk movie citer "Ice Age"... Watching movie in the pool la kiranya kan...Pengalaman yang tak dapat kat tempat lain. Jadi, tengok je lah ek..gambar-gambar yg tak seberapa kat bawah ni.
~pintu masuk Wet n Wild~
~sedia untuk beraksi di water theme park~
~semua ride kat atas tu aku tak naik~

~watching movie in the pool~

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog