Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan

ketenangan dan keamanan

Sunday, 8 May 2011

Mother's Day Special

Share
Seperti yang diketahui semua...hari ni merupakan hari ibu buat semua ibu2 diseluruh dunia. Yang aku tahu, sambutan ni diadakan pada ahad pertama bulan Mei setiap tahun. Bersempena dengan hari ibu ni..boleh tak ibu2 request nak rehat sepanjang hari..terutamanya bercuti dari berlama-lama di ceruk dapur?.. hehehe..kalau lah boleh kan...? Yang menariknya, suami aku n co. dah plan satu majlis sambutan hari ibu buat kitorang ibu-ibu vouge (heheh jangan ada yg muntah pulak mendengarnya). Walaupun majlis tu simple tapi tetap memberi seribu makna buat kami kaum ibu ni kan. Sesekali diberi penghargaan macam tu, rasa terharu jugak...dan amat merasakan diri ini cukup bererti. Kaum bapa ni plan buat mini gathering kat KFC Fawkner di mana ini je KFC yang halal kat Melben ni. Yang paling tak sangka, siap ada kek dan bunga bagai tau...! Apapun, sukeeee sanggattttt!!!!. Jom layannzzz......

~so sweettt~


~Happy mother's day to us~
~misi mencari bunga idaman~
~inilah dia idaman hati yg dicari..heheeh~

~posing dulu sebelum balik~

Apapun, jutaan terima kasih diucapkan buat kaum bapa yang mengadakan majlis yang cukup bermakna ini...
Aku dedikasikan jugak ucapan Selamat Hari Ibu buat ibu mertuaku, Pn noraini binti Abdullah dan Al-Fatihah buat arwah mak aku, Allahyarhamah Rahmah binti Abdul Kadir yang telah meninggalkan aku sejak aku berumur 12 tahun lagi.. Semoga roh arwah mak dicucuri rahmat dan tergolong bersama orang-orang yang beriman.. Amin...


0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

Thank's for visiting my blog